Eero Saarisen aita

July 19, 2011 § Leave a comment

Kuva on Eero Saarisen suunnitteleman talon (The Miller House, Garden Design-lehti, kesä 2011) pihasta.  Näin suuri arkkitehti ratkaisi näkymää häiritsevän pyykinkuivaustelineen ongelman.  Laatoitetun piha-alueen reunaan pystytettiin muutama läpinäkyvä seinämä ja niitten taakse istutettiin riippakoivu, matalaksileikattu pensasaita ja värikkäitä kukkia seinämän molemmille puolille.  En pysty kuvailemaan miten paljon ratkaisu minua ihastuttaa.  Lasiseinän takana häämöttävät, toistuvat oksat ja kukat tekevät tilasta sadunomaisen.

Suuren arkkitehdin ajatusta voisi varmaan soveltaa esimerkiksi pyörätelineen häivyttämiseen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Eero Saarisen aita at pihaportti.

meta

%d bloggers like this: